Po chvíli odmlky krátké zprávy

7. 4. 2011 15:21
Rubrika: Nezařazené

Ahoj všem,

tak jsem právě zjistila, že už jsem tu hoooodně dlouho nic nenapsala. Vlastně tohle je můj první letošní příspěvek. Tak šťastný nový rok, ačkoli už s 3měsíčním zpožděním. :) A co je u mě vlastně nového? No...spousta věcí. :) Tak například nevím, jestli jsem tu zmiňovala o tom, že hraju v kapele. Jestli ne, tak se zmiňuji, že hraju v kapele na klávesy. Asi před měsícem jsme měli první koncert, sice ozvučení bylo takové nic moc, ale prý jsme se líbili....takže aspoň, že tak. :) Minulý týden v sobotu jsme měli další kocert, tentokráte v jedné takové čajovně ve městě, kde máme zkušebnu. Byla to docela sranda, protože tam bylo docela dost lidí a prostor v tý čajovně zase není tak velkej, takže občas tam bylo ai z těch vodáren dost zakouříno a občas když jste se pohybovali v tom prostoru, tak to bylo jako když se prodíráte mlhou. Co se týče eště kapely, tak jsme začali už před nějakou dobou nahrávat nějaký naše písničky. První nahrávka by měla být doufám, už co nejdřív. V plánu je nahrát zatím 2 písničky jako demo, aby když by někdo toužil po tom, abychom někde hráli, tak aby taky věděl, co vlastně budeme hrát.

Ještě jsem zapomněla zmínit, že ten sobotní koncert byl akustickej. Normálně totiž hrajeme "pořádnej nářez", teda spíš náš bubeník do toho vždycky strašně řeže, takže bylo fajn taky jednou slyšet, co se v těch našich písničkách vlastně zpívá, když s náma teďka nehrál. :)

Co dál zmínit, že je nového. Už nám konečně začalo jaro, což jsem opravdu ráda, protože ta zima už byla taková moc depresivní a dlouhá a přeci jen, když vyjdete ven a svítí sluníčko, slyšíte zpívat ptáky, vidíte rozkvétat kytičky, tak je to veselejší než když je všude jen bílo, pošmourno a mrazivo. Hlavně osobně si myslím, že to ai pozitivně působí na náladu, nebo aspoň u mě. Kdybych nemusela chodit do školy, tak bych trávila venku na louce nebo v lese dny a noci. :) Teďka jen taková otázka do placu. Přemýšleli jste někdy vlastně o tom, co člověk potřebuje k životu? Že v podstatě většinu věcí, který má kolem sebe vlastně vůbec nepotřebuje? Tohle si vždycky uvědomuju na jedné akci na kterou v létě jezdím, kde jste celých 10 dní stále venku na vzduchu tak trochu odříznutý od civilizace. Pokud byste někdo taky chtěl na pár dní vypnout a zažít nový věci, tak učitě přijeďte taky. Tady je odkaz, kde můžete získat potřebný informace jak se přihlásit a tak http://arspoetica.cz/

Tak to je pro dnešek asi všechno...a rozloučila bych se s Vámi slovy jedný naší písničky, kterou dělal náš zpěvák. (s maličko pozměněným textem:))

Přemýšlím, co dál psát, hodící se k další větě, vím, že nebudem tu napořád, na tomto našem krásném světě.....

 

Zobrazeno 808×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz