Doporučeně

30. 3. 2010 21:47
Rubrika: Nezařazené

Dneska byl zajímavej den....takovej trošku uběhanej...ale abych začala od začátku. Ráno se mi zase nechtělo z postele, jako každý ráno, ale dneska nějak extrémě moc, když jsem se vzbudila, připadala jsem si jako přejetá tankem a to se mi přitom o žádných nezdálo. :)

První hodina matika, dostali jsme známky z písemky. (60 minutovej přijímačkovej test na VŠE o 15 otázkách), přijímačky bych sice o 10 bodů neudělala, ale dostala jsem trojku, takže jsem docela spokojená. Teďka ještě z tý matiky odmaturovat a budu šťastná jako blecha.

Pak byly 4 hrozně nudný hodiny s jednou strašně hrozně nudnou učitelkou, ale naštěstí jsme si poradili. Ale o přestávce byla docela švanda..... 2 spolužáci, jsou to takoví Pat a Mat...v jejich případě spíš Petr a Petr, se ze srandy prali a povedlo se jim vyrazit dveře u třídy, jednu spadl hřebík s dveří na hlavu a taky z těch dveří trochu lítaly třísky, pak se to snažili nějak spravit, aby to nějak drželo, ale o hodině je asi nějaká nadpřirozená bytost prozradila, protože jedna tříska upadla do ticha, které se rozpínalo při hodině ekonomiky, načeš se celá třída začala hlasitě tlemit, když se to snažili opět spravovat.

Oběd byl dneska dobrej, v jídelně se dneska paní kuchařky vyznamenaly a udělaly nám pizzu, akorád by teda na ni nemusely dávat ty žampióny. (Naštěstí jsem tam měla jenom dva)

Poslední dobou je mým velkým koníčkem chození po doktorech, dneska to bylo za účelem přihlášení se konečně k dospělácký doktorce. (Nj už nejsem malé dítko, nýbrž 19 letý adolescent). Byla to ale docela sranda. Jakmile se mě totiž sestřička při zapisování do evidence v čekárně zeptala, jestli naše obec Černčice má vlastní poštu a já jí odpověděla, že patříme pod Nové Město nad Metují, všichni co tam byli se mě začali vyptávat: "A vy jste z Černčic?", "A bydlí tam ještě ten a ten?", "A já jsem pracovala s vaší babičkou v ELTONU"(kdo nepracoval v jedný ze dvou velkejch firem, která za minulého režimu prosperovala, většina žen pracovala v hodinkářský firmě ELTON a chlapi ve STAVOSTROJI :)) Mno jo, starší lidé jsou velmi hovorní a v ordinaci u doktora jsou vždycky hrozně dlouho, takže jsem stvrdala skoro hodinu v čekárně a pak jsem byla ráda, že jsem už šla pryč. :)

Poslední zastávka byla na poště. Proč na poště? Byl odeslán poslední důležitej dopis a to přihláška na Masarykův ústav vyšších studií ČVUT na obor personální management, cena 26 Kč, odesláno Doporučeně.

Zbytek odpoledne probíhal vcelku normálně, slunečně, procházkově, trochu icqově a facebookově.

Ale teďka už se mi nějak zavírají očička moji drazí přátele, takže dobrou noc, pac a pusu na čelíčko.

Zdraví Váš strýček Fido :)

Zobrazeno 1280×

Komentáře

fudlinka

Jinak ELTON byl asi dřív taková jedna veliká seznamka:)

Marie Greplová

tak to wse omlouvám, má informovanost je rázem vyšší a jsem o něco chytřejší :)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz